Hoppa till huvudinnehållet

PEPSTOP – 100% VEGAN 0% KONSTIGHETER

Vi söker nu helgpersonal till Pepstop. Arbetet omfattar både lättare matberedning och bakning samt butiksarbete med kundkontakt. Anställningen omfattar arbete varannan helg: lördag och söndag samt arbete under jul och helgdagar. En perfekt tjänst för dig som studerar och även under 2024 vill arbeta lite mera under sommaren. Vi söker dig som kan börja arbeta redan i november / december.

DIN BAKGRUND
Du behöver ha fyllt 20 år och gärna ha erfarenhet av service och eller köksarbete. Du är pigg, glad och utåtriktad och på Pepstop är service till kund en självklarhet så du har därför ett naturligt serviceinriktat förhållningssätt till kunder. Då all vår skriftliga dokumentation och våra rutiner är på svenska är det viktigt att du behärskar språket. Är du van vid växtbaserad matlagning är det ett stort plus!

OM PEPSTOP
Pepstop är en del av Renée Voltaire AB och står för mat i sin renaste form – ekologisk, oprocessad, utan tillsatser, glutenfri och 100% vegansk. På Pepstop serveras färska maträtter för frukost, lunch och middag. Vi producerar även olika drycker, konditorivaror och bakat.

ANSÖK IDAG!
Maila ansökan och CV till jobb@reneevoltaire.se, vi tar ej emot ansökningar i butik. Ange ämne ”Helgpersonal på Pepstop”. Intervjuer sker löpande.