Skip to main content

Just nu söker vi 2 tjänster till Pepstop. Arbetet omfattar både heltid, deltid samt arbete som semestervikarie i sommar. Tjänsterna omfattar även arbete på helger (dagtid).

DINA ANSVARSOMRÅDEN:

  • Utföra lättare matberedning och bakning.
  • Ansvara för vår butik, order och försäljning.
  • Ge förstklassig kundservice och skapa en positiv upplevelse för våra gäster.
  • Arbeta enligt våra rutiner och säkerställa att våra höga kvalitetsstandarder upprätthålls.
  • Bidra till en trivsam arbetsmiljö där samarbete och glädje är nyckeln till framgång.

DIN BAKGRUND
Du behöver ha fyllt 20 år då vi serverar alkoholhaltiga drycker och gärna ha erfarenhet av service och eller köksarbete. Du är pigg, glad och utåtriktad och på Pepstop är service till kund en självklarhet så du har därför ett naturligt serviceinriktat förhållningssätt till kunder. Då all vår skriftliga dokumentation och våra rutiner är på svenska är det viktigt att du behärskar språket. Ett flertal av våra kunder pratar också engelska. Är du van vid växtbaserad matlagning eller bakning är det ett stort plus!

OM PEPSTOP
Pepstop är en del av Renée Voltaire AB och står för mat i sin renaste form – ekologisk, oprocessad, utan tillsatser, glutenfri och 100% vegansk. På Pepstop serveras färska maträtter för frukost, lunch och middag. Vi producerar även olika drycker, konditorivaror och bakat.

ANSÖK IDAG!
Maila ansökan och CV till jobb@reneevoltaire.se, med ämnesraden Pepstop. Vi tar ej emot ansökningar i butik. Intervjuer genomförs löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan till vårt peppiga team på Pepstop. Välkommen till oss! 🌱💚